El CFGS de Còmic al Sitges Film Festival

El còmic de l'alumnat del CFGS de Còmic de l'EA Pau Gargallo al Sitges Film Festival
Aquest any dins de les activitats del "Sitges Film Festival (Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya)" i en la 2a edició del projecte que organitza el Departament d'Ensenyament "Rodatge Maleït" podeu tornar a trobar, gratuïtament, el còmic realitzat per l'alumnat del CFGS de Còmic de l'EA Pau Gargallo: Violant Parejo Gragera, Maria Doorenwers Miranda i Génesis Stiltner Suazo.

Del 3 al 13 d'octubre de 2024, i per segon any consecutiu, en el marc de la Setmana del Cinema Fantàstic de Sitges, alumnat d’Ensenyaments de Règim Especial d’arts plàstiques i disseny i d’arts escèniques i de Formació professional d’una cinquantena d'Escoles d'Art i Instituts d'FP de tot Catalunya, entre ells l'EA Pau Gargallo, realitzen un espai experimental, en format “passatge del terror” anomenat el Rodatge maleït, a l’edifici del Centre Cultural Miramar de Sitges.

És un projecte innovador que es realitza fruit de la col·laboració a tres bandes entre el Departament d’Educació i Formació Professional, l’Ajuntament de Sitges i el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic.

Consisteix en una activitat ambientada en un antic estudi cinematogràfic abandonat, on els visitants viuran situacions terrorífiques, buscant així la connexió amb el món del cinema i la temàtica principal del festival.

Aquesta experiència permet posar en evidència un ventall molt important de sortides professionals alhora que mostra la potencialitat de la formació professionalitzadora i els avantatges de fer un projecte real en un context significatiu.

Informació d'accés
- Cal reservar per WhatsApp al número 600 00 43 26.
- La reserva es farà per rigorós ordre d’inscripció i caldrà rebre confirmació de la mateixa.

Informació d'obertura i horaris
- Del 3 al 13 d'octubre de 2024
- Horari: de 10 h a 14 h i de 15:30 h a 19:30 h

Reserva les teves sessions a
Sitges Film Festival (Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya)