Sortida de grup a l’Animac

Del 15 al 18 de febrer l’alumnat del CFGS d’Animació vam gaudir de l’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, que enguany es centrava en la diversitat en l’animació.

Vam tenir l’ocasió d’assistir a l’Animac Pro Incubator i veure com diferents ponents exposaven els seus projectes en diferents fases d’ideació o producció davant d’un panell de professionals del sector.

També vam tenir la sort d’assistir a les conferències de la Núria G. Blanco amb Silly Sundays, el José Luis Ágreda com a director d’art de Robot Dreams, el convidat de l’edició Barry J. C. Purves, el Toni García parlant sobre la tecnologia a l’animació, entre d’altres. A la sessió Talent.cat vàrem veure “Y ahora… ¿qué?”, el curt que va presentar com a projecte integrat l’ex alumna del cicle d’Animació de l’escola Luci Vicente. A més  de multitud de curts i alguns llargmetratges.

Una experiència molt enriquidora!