El Mitjó. Neus Marí

  • Nom del projecte: El Mitjó
  • Autor: Neus Marí
  • Estudis: CFGS Animació
  • Curs: 2019/20

L’Enric, mentre plega els mitjons, s’adona que n’hi falta un. Es passeja per la casa a la recerca del mitjó perdut. De sobte, sent uns passos al passadís i se’n va corrents al menjador espantat. Amb la respiració exaltada obre el llum i veu una enorme ombra a la paret en forma de mitjó.

El malson acaba quan sona el despertador a les 7:30. No falta cap mitjó i l’Enric surt de l’habitació tot alleujat. En el moment en què s’allunya, el mitjó protagonista treu el cap pel calaix i guia els altres mitjons amb la intenció de fugir sigil·losament. Però quan estan a punt de saltar al carrer, l’Enric els enxampa. El mitjó li fa l’ullet i s‘escapa saltant per la finestra amb els altres, i deixa l’Enric amb tots els seus mitjons desaparellats.