Gàngster. Carla Martín

  • Nom del projecte: Gàngster
  • Autora: Carla Martín
  • Estudis:  CFGS Animació
  • Curs: 2021/22

Gàngster era un conill trist, desolat, sense cap esperança. Un dia estava passejant per un carreró i es va trobar dos gatets abandonats, Michi i Mochi i els va adoptar. Michi era un gatet tendre que se n’aprofitava d’això per a estafar i robar. Mochi, en canvi, era un gat de carrer, addicte a la violència.

Tots junts varen formar una gran família. Varen intentar guanyar-se la vida de diferents maneres: de caixers, comediants... fins i tot van formar una banda de pop/rock llatí, però res d’això no va sortir bé. Al final, varen optar per portar una vida de gàngsters amb drogues, diners, alcohol, pastanagues, sexe... tot el que sempre havien somiat. Va ser força fàcil aconseguir-ho, només van haver de matar unes quantes persones del barri i muntar una màfia.

Tot anava molt bé, sense preocupacions. Eren els reis del barri fins que un dia, caminant pel carrer, varen veure un grafit amb el nom d’una altra màfia en el seu mateix barri. Va ser llavors quan van raptar Gàngster i el podem veure emmordassat explicant-nos com ha acabat així.