Alumnes de Batxillerat reinterpreten l’obra de fotògrafs de l’Agència Magnum

L’alumnat de 1r de Batxillerat reinterpreta l’obra de Douisneau, Cartier-Bresson, Capa i altres fotògrafs de l’Agència Magnum.

Dintre l’assignatura de Cultura Audiovisual, els alumnes de 1r de Batxillerat reinterpreten l’obra de Douisneau, Cartier-Bresson, Capa i altres fotògrafs de l’Agència Magnum, i s’apropen a referents importants de la història de la fotografia i de la cultura visual contemporània.
En aquest projecte, realitzat en dues fases, els alumnes analitzen i practiquen amb els elements del llenguatge visual.
En una primera fase es realitza la recerca, l’anàlisi de la imatge fixa i es planifica la producció (es coordina l’equip humà, es busca la localització i s’aconsegueixen els materials necessaris com càmeres, vestuari i attrezzo).
Un cop fet el treball de camp previ es fan les instantànies finals.
Fotografies de Luciana Vicente, Berta Casanovas, Ainara Pons, Gyvanna Nieto, Marta Aguilera i Elena Bornai.