Taller “Llibre d’artista” a càrrec de Carla Busquets

Un grup d'alumnes de la nostra escola ha realitzat un taller entorn el llibre d'artista a l'estudi La Frivé de la il·lustradora Carla Busquets

Aquestes sessions han comptat amb una part teòrica, on s'ha explicat quins són els materials que intervenen en l’enquadernació aplicada a la creació de llibres d'artista: tipus de papers, cartró, recobriments, característiques i usos específics d’aquests materials i un recorregut per les tècniques i estructures que s'han utilitzat tradicionalment.
A la part pràctica l’alumnat ha desenvolupat algunes variants del llibre bandera, l'acordió i estructures plegades a partir d'un sol full, totes elles enfocades a ser complementades amb un treball d’estampació i/o il·lustració. Com a punt final s'han treballat els acabats i els sistemes de presentació i protecció de l’obra: cobertes i estoigs/capses, entesos com a part integrant de l'obra final.

+ més informació: La Frivé