Plastificados. Gisèle Boada Escribá

  • Nom del projecte: Plastificados
  • Autor: Gisèle Boada Escribá
  • Estudis: CFGS Interactiva
  • Curs: 2019/20

El plàstic és un gran invent que ha passat a ser un dels materials més utilitzats des dels anys 50. Però ara ens trobem en una sobreproducció de tota mena de productes d'un sol ús que estan ofegant el planeta. Cada any arriben a l'oceà més de 8 milions de tones de plàstic, convertint l'oceà en el nostre abocador. Es diu que l'any 2050 hi haurà més plàstic que peixos. La intenció d’aquest projecte és conscienciar el món sobre l'impacte que està tenint el plàstic en les nostres vides i en el medi ambient. Es vol aconseguir que la gent connecti amb el tema a través d'una exposició que ofereixi experiències immersives, interactives i sensorials. Es vol oferir un estil de vida sa i sostenible que descarta els plàstics d'un sol ús.