Taller “Instagram” a càrrec de Mónica Lorenzo González

Taller “Xarxes socials: Instagram” a càrrec de Mónica Lorenzo González

Els grups de 1r de Ceràmica, 1r d’Escultura i 2n de Gràfica Interactiva de l’escola han realitzat un taller per implementar Instagram en l’estratègia de marca personal i venda.
L’objectiu és que, en un taller pràctic i teòric, els alumnes adquireixin l’habilitat de poder fer servir xarxes socials com Instagram amb objectius comercials per donar difusió als seus productes i projectes.

Mónica Lorenzo porta més de 20 anys vinculada al món de la comunicació empresarial i 10 donant serveis d’estratègia de comunicació i consultoria per a emprenedors i empreses del sector industrial. Ha fet de mentora de programes d’emprenedoria de Barcelona Activa, de l’Ajuntament d’A Corunya i a la incubadora de videojocs Game Bcn.