Visita espectacle immersiu Symphony

Els dia 22 d’abril, els alumnes de 2n de Batxillerat van participar en l’experiència immersiva audiovisual Symphony de CaixaForum. Un viatge a través de les emocions i la música que els va portar a debatre sobre les possibilitats que ofereix la realitat virtual, per gaudir en primera persona de moltes experiències sense moure’s de la cadira.

També van visitar l’exposició El somni americà. Del Pop a l’actualitat. L’exposició narra la revolució plàstica de les tècniques de gravat dels Estats Units a partir de l’art Pop i mostra el sentit crític de molts artistes a la societat del moment: qüestionaven la guerra, el consumisme, el racisme, els modes d’expressió artística del moment...

Van gaudir d’unes obres gràfiques excel·lents i es van poder firar amb llibres d’art a la botiga, aprofitant que l’endemà era Sant Jordi. Una sortida rodona!