Zona Zero. Carla Gatell

  • Nom del projecte: Zona Zero
  • Autora: Carla Gatell
  • Estudis:  CFGS Còmic
  • Curs: 2020/21

Zona Zero és un àlbum il·lustrat i un còmic realitzat de manera tradicional, barrejant diferents tècniques gràfiques utilitzant els gèneres de terror, ciència ficció i drama amb un transfons crític i de final obert.

En aquesta història de ciència ficció futurista es narren les dràstiques situacions que hauran de viure els protagonistes l’any 2050. Nadya i Luka són dos germans que viuen en el que queda d’un món postapocalíptic on una pandèmia mundial va arrasar la vida del planeta, deixant 1/3 de la població total. Viuen en búnquers subterranis creats per a la supervivència dels humans però que van resultar un projecte fallit. Creuen que estan sols, però el que no saben és que trobaran més vida: gent infectada per la nova soca vírica i a Arinka, filla dels científics que van ajudar a crear el virus a petició del govern, que té un entrenament físic excepcional per a sobreviure i lluitar contra aquest. El seu objectiu és trobar la “Zona Zero”, un espai verge, estèril de qualsevol mena de virus.