Masterclass amb Bárbara R. Gragirena

Dijous 28 d'octubre a les 16:30h Bárbara R. Gragirena va presentar en el Centre Cultural El Carme de Badalona, dins la programació de Filmets Pro, el seu treball com a directora d'art a la pel·lícula D’Artacán y los tres Mosqueperros d'Apolo films. La conferència estava adreçada als alumnes de 1r i 2on curs del CFGS d’Animació.
Els alumnes van poder conèixer la tasca de color script, visual development i background design realitzada en l'obra fílmica dirigida per Toni García (2021).

Bàrbara R. Gragirena, està especialitzada en il·lustració i direcció d'art. Col·labora des del 2014 a l'Arxiu del Patrimoni Immaterial de Navarra, per al qual fa il·lustracions per a continguts multiplataforma, interactius i de realitat augmentada. En el 2018 funda “The Magpie´s Nest” gràcies al Premi Iníciate (millor projecte innovador), on desenvolupa sèries seleccionades en festivals com 3D Wire, Non Stop Festival i 948 Merkatua.