Conferència Ecodisseny a càrrec de Núria Vila

La dissenyadora gràfica i directora d’art Núria Vila ha fet una conferència sota el títol Ecodisseny. Noves mirades del disseny gràfic cap a un futur més sostenible, adreçada als alumnes dels CFGS de Gràfica Interactiva i Gràfica Impresa.

La Núria es descriu a si mateixa com una dissenyadora sostenible i dissenya compromesa amb el medi ambient, amb la voluntat d’aplicar el sentit comú a cada projecte i treballant d’una forma més sostenible i ètica. Aposta pel treball amb les mans, l'experimentació i la col·laboració interdisciplinar. Creu en la feina en xarxa, investigar i descobrir nous llenguatges que es puguin aplicar a les necessitats de cada projecte.

La seva xerrada pretén mostrar a l’alumnat la figura del dissenyador com a agent del canvi per a un planeta més sostenible.