Ádali Bermúdez guanyadora del concurs Carnaval de Badalona 2022

Aquest curs els alumnes de 2n del CFGM Assistent al producte gràfic imprès han participat en el concurs promogut per l’Ajuntament de Badalona per a trobar el cartell per al Carnaval de Badalona 2022.  Les guanyadores han estat Ádali Bermúdez que ha obtingut el primer premi, Anna Córcoles el segon i Aneta Fazleeva el tercer.

El jurat ha estat format per representants de la Comissió de Cultura de Llefià i Comissió de Carnestoltes de Badalona, la Comissió Carnestoltes de Bufalà, Mercè Martínez i Maria Núñez professores de l’escola, el dissenyador gràfic Héctor Aspano i tècnics dels serveis de Cultura i de Comunicació de l’Ajuntament de Badalona.

El cartell il·lustrarà les activitats que s’inclouran al Carnaval de Badalona 2022 que tindran lloc durant finals de febrer i principis de març.

Felicitats a les guanyadores!

+ informació: Ajuntament de Badalona