L’escola dona un mural de Juan Antonio García al Museu del Cinema de Girona

Aquest dimecres 9 de març a les 12h,  s’ha fet la presentació oficial del mural The Bride of Frankenstein donat per l’EA Pau Gargallo al Museu del Cinema de Girona.

Aquest cartell original de gran format fou pintat per Juan Antonio García l’any 2015, en el marc d’un taller/masterclass que va organitzar el professor Dani Seguí a l’escola, dins la programació del Festival Filmets de Badalona. El mural va estar exposat a les instal·lacions de la nostra escola fins el gener de 2022, quan en vàrem fer donació al Museu.

El valor d’aquest cartell rau sobretot en el fet que és una obra original d’un dels darrers cartellistes especialitzats en grans murals per a cinemes de Barcelona. Aquesta obra, testimoni d’un tipus de publicitat utilitzada a les façanes dels cinemes en el passat, formarà part del fons del Museu del Cinema de Girona i estarà a disposició d’estudiosos, investigadors i persones interessades.

+ informació: El Punt Avui