Adrián Martínez obté el Premi Extraordinari

L’alumne Adrián Martínez que l’any passat va acabar el CFGS de Disseny web i aplicacions mòbils, ha obtingut el Premi Extraordinari dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya en l’àmbit de Comunicació gràfica i audiovisual, corresponent a la convocatòria del curs 2020-21.

Amb aquests premis, el Departament d’Educació pretén distingir l’especial aprofitament de l’alumnat que, gràcies a l’esforç, el rigor i la dedicació, han aconseguit uns resultats acadèmics excel·lents en finalitzar els ensenyaments professionals en els àmbits de Música, Dansa i Arts Plàstiques i Disseny. La relació de l’alumnat premiat s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, Resolució EDU/749/2022, de 16 de març.

Moltes felicitats Adrián!

+ informació: Projecte Integrat de l’Adrián