Conferència a càrrec d’Isabel López

El passat 5 d’abril ens va visitar Isabel López Vilalta, interiorista amb més de 35 anys de trajectòria en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme. El seu estudi ha realitzat nombrosos projectes d’habitatges, hotels, restaurants, retail, oficines... per tot el territori espanyol i ha estat guardonat a nivell nacional i internacional.

L'obra d’Isabel López es caracteritza per una atmosfera de llum, materials i textures allunyada de modes i tendències. Tal i com descriuen al seu web: “Cada projecte que realitzem té una ànima, i la nostra responsabilitat és saber treure-la i ensenyar-ne els diferents colors i formes. La nostra versatilitat es nota a cada treball que fem, que es defineix per la recerca de l'excel·lència, tant en el resultat com en l'execució.”

En aquesta ocasió l’alumnat de 1r i 2n del CFGS d’Interiorisme va rebre una conferència dels seus projectes per restaurants, un exemple clar del seu estil projectual.