No el trepitgis! Ayla Cano

  • Nom del projecte: No el trepitgis!
  • Autora: Ayla Cano
  • Estudis: CFGS Disseny web i aplicacions mòbils
  • Curs: 2021/22

Aquest projecte té la finalitat d’aconseguir un futur més sostenible. A partir d’aquesta idea, s’ha creat una aplicació mòbil amb un sistema de reciclatge de burilles de tabac, ja que és un residu que es produeix en quantitat, que es llença molt al terra i que contamina molts ecosistemes. L’app s’ha creat per a reciclar aquests residus d’una manera senzilla i fàcil. Primer es mostra un mapa amb els punts nets més a prop on es poden dipositar les burilles, després es dóna informació sobre el tema i, quan s’han aconseguit una sèrie de punts amb el reciclatge de les burilles, s’obté una recompensa com pot ser descomptes en el transport públic. A banda, també s’hi poden trobar consells per aquelles persones fumadores que volen deixar de fumar, ja que només el fet de fumar també contamina molt.

L’objectiu final és reduir la petjada ecològica que produeix el tabac, mitjançant la creació de la marca, el disseny de l’aplicació mòbil i una web.