Conferència Estudi Indissoluble

Aquesta setmana els alumnes de 2n curs del CFGS de Gràfica Interactiva. Disseny web i aplicacions mòbils han assistit a la conferència a càrrec de Juan Roberto Vásquez de l’Estudi Indissoluble.
La xerrada ha estat enfocada a explicar a l’alumnat la visió i filosofia de l’estudi i el procés de creació d’una gran diversitat de projectes. Els alumnes han pogut veure els seus projectes més destacats, com s’han enfocat, com s’ha adaptat el target... fent especial èmfasi en el disseny interactiu i expositiu treballat a l’Espai Cràter d’Olot.

Indissoluble és un estudi d’arquitectura especialitzat en disseny expositiu que basen el seu treball en l’experiència d’usuari, per això utilitzen una gran diversitat de recursos i suports interactius per tal de fer de l’experiència dels visitants de les exposicions quelcom memorable.

Ha estat una xerrada molt enriquidora que ha generat molt d’interès a l’alumnat.