Conferència “El llibre-OBJECTE: el monument del futur”

 

Aquest mes de febrer l’alumnat de 2n curs del CFGS de Gràfica Impresa, des de la matèria d’Història de la Imatge Gràfica, ha rebut la visita de l’artista Sandra March (La Seu d’Urgell, 1974).

Sota el títol El llibre-OBJECTE: el monument del futur, March va parlar de la seva obra, molt especialment del llibre d’artista, de les revistes ensamblades i fanzines-objecte, donant a conèixer la importància dels referents i explicant els diferents processos dels projectes que va presentar.

Per a Sandra March el llibre-objecte és “aquell que s'olora, es trenca, es toca, es juga, es llepa, s'intervé, es talla, s'experimenta. És un museu portàtil, un mini-basar d'art, una col·lecció d'objectes, una publicació rara que es llegeix no només amb la mirada”.

Els alumnes no només van gaudir d’una interessant i inspiradora conferència, sinó que l’artista, com a colofó final, els va fer partícips d’una fantàstica exposició de la seva obra a l’aula.

Tot un plaer! Moltes gràcies Sandra March!