Yvonne Menetray autora del cartell de les Festes de Maig 2023

 

Els i les alumnes de 2n curs del CFGS de Gràfica Impresa, CFGS d’Il·lustració i ESDAPC han participat en el concurs promogut per l’Ajuntament de Badalona per a trobar el cartell que representarà les Festes de Maig d’enguany.

El jurat ha estat format per representants de l’Ajuntament, la il·lustradora badalonina Mercè Canals i professors de l’EA Pau Gargallo i l’autora del cartell guanyador ha estat Yvonne Menetray, estudiant del CFGS d’Il·lustració.

Les finalistes han estat Francesca Mero del CFGS d’Il·lustració i Laia Jaén d’ESDAPC.

Com a novetat, aquest any l’escola pot gaudir per partida doble ja que la professora Àgata Gil ha estat la guanyadora del concurs Crema’l tu! amb el seu dimoni Sense fum!

La presentació del cartell, el mocador i el dimoni de les Festes de Maig 2023 s’ha celebrat aquest dimarts 21 de febrer a la Sala Josep Uclés El Carme, en un acte que ha comptat amb la presència del sr. Alcalde Rubén Guijarro, la regidora de Cultura, Anna Maria Lara i les autores del cartell i del dimoni. L’alcalde ha agraït la feina dels alumnes i de la direcció de l’escola Pau Gargallo per l’organització del concurs del cartell de les Festes de Maig i ha destacat el gran nivell artístic de les obres presentades.

+ informació:

Ajuntament Badalona 

El Periódico 

BDN Televisió de Badalona, minut 17:18