Projecte Grenba

L'alumnat del CFGS de Gràfica Impresa des de l’assignatura de Projectes ha tingut una oportunitat única de col·laborar amb el Grup de Recerca Neuromuscular de Badalona. Durant el procés de disseny, els alumnes de l'Escola d'Art Pau Gargallo van visitar el grup d'investigació de l'IGTP situat a les instal·lacions de Can Ruti i van presentar diverses propostes per a la imatge del grup.

L'elecció del logotip va ser tot un repte, ja que van rebre propostes d'allò més originals i inspiradores. Després de molta deliberació, el disseny creat per l'alumna Melissa Abigail Alava Mieles va resultar guanyador. La seva marca va captar l'essència del Grup de Recerca Neuromuscular i va reflectir la seva dedicació a l'estudi i a la investigació en aquest àmbit tan important.

Estem orgullosos de l'alumnat per la seva participació activa en aquest projecte i per la creativitat i professionalitat en el disseny final. Agraïm al Grup de Recerca Neuromuscular de Badalona per donar-nos aquesta oportunitat de col·laboració i esperem que aquesta imatge sigui una representació adequada de la seva rellevant tasca de recerca a escala internacional.