Exposició al Passadís d’Art del Centre Sociosanitari El Carme

Després d’uns anys d’aturada a causa de la pandèmia, l’Escola Pau Gargallo i el Centre Sociosanitari El Carme han reprès un conveni de col·laboració en el que el BSA cedeix el seu espai expositiu, El Passadís d’Art, per a què s’hi puguin exposar treballs realitzats a l’Escola.

En aquesta ocasió la mostra recull “Lletres en forma”, una selecció de cartells elaborats en el marc de l’assignatura Disseny tipogràfic.

Des de l’Escola estem molt contents de reprendre aquesta col·laboració, ja que l’espai ens ofereix la possibilitat de donar a conèixer els treballs que fa el nostre alumnat i, a més, ens dona l’oportunitat de formar part d’un entorn que ajuda a millorar el dia a dia de les persones que el transiten.

+ informació : Nota de premsa