Exposició Alas y Viento – AUB

El 18 de novembre es va inaugurar l’exposició Talent Creatiu i Empresa. Repte Alas y Viento a la seu dels Amics per a la Unesco Barcelona.

Les obres que la conformen surten del programa Talent Creatiu i Empresa, un programa del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial, àrea Arts Plàstiques i Disseny.  L’objectiu del programa és fomentar la participació dels centres educatius que imparteixen ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny en projectes que desenvolupin estratègies de relació en el camp de la innovació i l’intercanvi de coneixement entre els centres docents i les empreses, institucions i entitats.

El repte Alas y Viento/AUB consistia en la creació d’una obra, en qualsevol disciplina artística, inspirada en la col·lecció de màscares Alas y Viento, explicant la peça des d’una mirada pròpia, atribuint—li una significació determinada. Hi van participar 10 escoles d’Art de tot Catalunya, entre les quals l’EA Pau Gargallo.

L’exposició aplega algunes de les obres resultants d’aquest repte, entre les quals obres del nostre alumnat dels CFGS de Tècniques escultòriques i Modelisme i disseny ceràmic.

Us animem a anar-la a veure!

Lloc: Mallorca 207, pral. Barcelona
Horari: fins al 10 de novembre de 2023. Concertar visites a info@aubcn.cat