Taller Design Thinking a càrrec de Luis Domínguez

L’alumnat del CFGS de Gràfica Interactiva, ha participat en el taller de Design Thinking a càrrec de Luis Domínguez. En ell s’han pogut endinsar, de manera pràctica, en el procés d’innovació centrada en les persones, abordant les etapes fonamentals d’empatia, ideació i prototipat.

Durant la sessió, s’han submergit en les experiències dels usuaris, comprenent profundament les seves necessitats. Posteriorment, han pogut fomentar la seva creativitat per a generar idees diverses i disruptives a través de tècniques com la pluja d’idees i el pensament lateral. Finalment, han traduït aquestes idees en prototips tangibles i visuals.

Amb el taller, els i les alumnes han pogut treballar la col·laboració, el treball en equip i l’experimentació, la qual cosa els ofereix una experiència pràctica i habilitats aplicables a l’hora d’abordar desafiaments complexos amb solucions innovadores centrades en les necessitats reals de les persones.