Noa Pedrerol autora del cartell de Carnaval de Badalona 2024

El cartell de l’alumna Noa Pedrerol, ha resultat escollit per a representar el Carnaval de Badalona 2024, d’entre totes les propostes presentades per l’alumnat del CFGS d’Il·lustració i el del CFGM d’Assistent al Producte Gràfic Imprès.

Les obres dels alumnes Lee Salagre i Paula Ortega Martínez han quedat com a finalistes.

El jurat ha estat format per un representant de la Comissió de Cultura de Llefià;; un de la Comissió de Carnestoltes de Bufalà; un de l’AV Canyadó; professors de la nostra escola i tècnics dels serveis de Cultura i Comunicació de l’Ajuntament de Badalona.

Totes les propostes realitzades han estat exposades al llarg de la setmana de Carnaval, del 5 al 14 de febrer, al vestíbul del Centre Cívic Torre Mena del barri de Llefià.

Moltes felicitats a totes!