Taller d’Art Teràpia

Els alumnes del CFGS d’Il·lustració, han pogut fer un descobriment creatiu a través del cos i l’expressió artística de la mà de l’exalumna de l’escola, Carla Aledo.

La Brúixola Creativa és un espai que ha guiat l’alumnat en l’aprofundiment de diversos aspectes de la seva essència creativa a través del cos i l’expressió artística. Som moviment, transformació i energia creativa i l’objectiu de l’activitat ha estat obrir un canal d’expressió sense judici; un espai d’escolta profunda.

El propòsit del taller ha girat entorn la utilització de l’expressió artística per a l’autoconeixement; treball de l’aquí i l’ara a partir de la meditació i el contacte amb el cos; fomentar l’autoestima i l’agraïment i acompanyar el desbloqueig creatiu.

Ha estat un taller molt enriquidor on els alumnes, des de l’experiència corporal de la dansa fins a la utilització d’altres tècniques artístiques com la pintura, el fang o el collage, han pogut trobar eines creatives d’autoconeixement. La meditació i visualització ha ajudat a tots i totes les participants a entrar en contacte amb la intuïció i a obrir el camí cap el seu inconscient.

Gràcies Carla!