Art Experience Cosmocaixa

Alumnes del CFGS de Gràfica Impresa i del CFGS d’Animació han participat a la Jornada d’Art Experience One Life de Canet de Mar. La jornada ha tingut lloc al CRTTT i ha comptat amb la participació de 33 alumnes provinents de 8 Escoles d’Arts Plàstiques i Disseny d’arreu de Catalunya.

El passat 15 d'abril vam participar com a escola a l'esdeveniment d'enguany de l'Art Experience del CosmoCaixa. El repte va consistir en un projecte multidisciplinari en què s'havia de fer una proposta de repensar tres espais del museu, partint d'unes directrius concretes del client.

L'alumnat que hi va participar van ser l'Eloy Gómez i la Karen Gámez del CFGS d'Animació i el Miquel Alomar, la Clàudia Planes i la Neus Prados del CFGS d'Il·lustració.

Va ser una jornada molt intensa i molt enriquidora en què van tenir l'oportunitat de conèixer i treballar amb alumnes d'altres centres.