Campionat Catskills 21

Aquest curs ha tingut lloc el campionat CATSKILLS que se celebra cada dos anys i la nostra escola ha participat en l'skill de Disseny Gràfic i en el d'Il·lustració. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition i els alumnes que hi participen han de mostrar les seves habilitats i competències professionals en diferents camps.

El dia 16 d’abril va tenir lloc la competició de Disseny Gràfic i l’alumnat va haver de fer una prova pràctica que consistia en la creació d’una marca, en la que va haver de demostrar les seves capacitats tècniques i creatives. La nostra alumna Mariona Proubasta, del CFGS de Gràfica Impresa, va quedar tercera amb la seva proposta de marca “Rucs de la Serralada”. Felicitats!

+ Informació:  skill Disseny Gràfic

 

El dia 28 d’abril va tenir lloc l'Skills d'Il·lustració en el que hi van participar les alumnes Alexandra López i Giselle Esparza del CFGS d'Il·lustració. En aquest cas s’havia de crear una il·lustració i la seva posterior aplicació a una bossa de cotó i les nostres alumnes van fer unes propostes molt interessants.

 + informació: skill Il·lustració