Conferència “Caminant” a càrrec de Maria Bosch

El 21 d’abril els alumnes del CFGS d'Escultura van assistir a la conferència impartida per Maria Bosch, ex-alumna del Cicle de Modelisme i Disseny Ceràmic. Maria té una llarga trajectòria dins de l’àmbit de la ceràmica artística i va parlar de la seva trajectòria professional, de les seves estades a l’estranger i de com va orientar el seu Projecte Integrat.

El punt de partida de la seva obra està en la tradició més ancestral de la terrissa, comuna a moltes cultures, la gerra i la seva diversitat tant en la forma com en la seva realització. Durant la seva trajectòria com a ceramista les seves peces han canviat de mida, volum, forma i color, però guarden la particularitat de recipient, de continent. Actualment, el fil conductor de la seva ceràmica ha començat a canviar cap a una direcció més escultòrica i cap a un concepte més obert en la seva concepció. Com diu la pròpia Maria:  “El canvi és l’únic moviment constant i la reflexió és vital per crear un llenguatge nou”.