Conferència “Perdita METABUK, com perdre’s per trobar-se” a càrrec de Sandra March

Aquest 26 d’abril els alumnes del CFGS d’Il·lustració assistiran a una conferència-taller a càrrec de  l’artista Sandra March.

Perdita METABUK és un projecte de l’artista en el que recull les seves publicacions. El catàleg inclou llibres d’artista, edicions limitades, llibres objecte, experiments impresos, jocs i fanzines peculiars.

Les publicacions de Perdita METABUK es presenten en diferents formats i contenen els següents ingredients: polpa d’il·lustracions, extracte d’humor, idees reciclades, colorant irònic, imatges adulterades, concentrat de protesta social, àcid feminista i un parell de rovells d’ou. Poden contenir traces de suplement dominical i són rics en participacions. Consumir preferentment.

Perdita (italià): del llatí 'per', acció completa i total, completament; i 'dare', donar. / · METABUK (neologisme): de el grec 'meta', canvi, més enllà o posterior; i 'buk' escriptura fonètica de la paraula anglesa 'book', llibre.

+ informació: www.perditametabuk.com