Conferència L’Art de l’ESCULTURA a càrrec de David Moreno

Aquest dimecres 19 de maig els alumnes del CFGS de Tècniques escultòriques i els del CFGS de Modelisme i disseny ceràmic assistiran a la conferència L’Art de l’ESCULTURA, a càrrec de l’escultor, i antic alumne de la nostra escola, David Moreno.

En les seves escultures, David Moreno construeix arquitectures imaginàries. Com diu Miriam Reyes “Contemplar les seves peces és perdre-s’hi. A l'experiència estètica cal afegir la reflexiva. Les arquitectures de Moreno ens parlen de les relacions humanes: els llaços que establim, la interconnexió, els fluxos d'energia, d'amor o de poder entre les persones. Moreno fa visible els nostres vincles, fílies i fòbies amb aquestes primes línies que ens uneixen als altres o a nosaltres mateixos “.

 

+ informació: David Moreno