Jornada Talent Creatiu i empresa

El divendres 7 de maig es va realitzar, amb format en línia i per streaming, la VI JORNADA DELS PREMIS TALENT CREATIU I EMPRESA, un programa organitzat per la Generalitat de Catalunya. Hi va participar alumnat de les Escoles d’Art i Disseny de Catalunya, mitjançant 26 concursos que plantejaven projectes d’innovació i col·laboració entre les escoles i diverses empreses o entitats. A la Jornada també es van projectar els quinze millors projectes finals.

La nostra escola va rebre mencions pels dos projectes presentats:

>>> el proposat per Ceràmiques Marcó que consistia en el disseny d’elements ceràmics dins el marc de l’arquitectura i l’interiorisme contemporanis, amb els alumnes del CFGS Modelisme i disseny ceràmic i els del CFGS Tècniques escultòriques, amb el suport dels professors Silvestre Oliveras i Vicent Roda.

>>> el proposat per Clipper en el que hi varen participar els alumnes del CFGS d’Il·lustració, amb el suport de la professora Maria Domínguez.

Felicitem tot l’alumnat que hi va participar per la feina feta i en especial els alumnes que van rebre una menció: Guido Botella, Txell Monterde, Núria Tuca i Emilia Naidich pel seu projecte Wave (per Ceràmiques Marcó) i Carla Gatell amb el projecte Biohazard (per Clipper).

També va ser seleccionat el projecte integrat Ironia skatesocràtica  d’Eduard Rebarter del CFGS Tècniques escultòriques.

Enhorabona a tots i felicitacions als organitzadors de la gala!