Participació a la 8ª Fira Connect’Art

Aquest dissabte 27 de novembre l’escola ha participat a la 8ª Fira Connect’Art de Badalona. Aquesta Fira de Joves Creadors i Creadores dona l’oportunitat als joves de la ciutat de donar a conèixer, exposar i promocionar els seus projectes i la seva obra, reforçant la viabilitat de projectes emprenedors del món artístic.

En l’esdeveniment hi hem participat de diverses maneres tant alumnes, exalumnes, com professors. Alguns alumnes dels CFGS d’Il·lustració, de Còmic i de Ceràmica exposant i venent els seus treballs; altres animant l’acte amb una batucada, com a membres del grup Kapomba de Pomar; l’exalumne Sergi Bastida pintant un mural en viu i els professors del CFGS de Ceràmica fent un taller de boles de Nadal i d’iniciació al torn per a tots aquells i aquelles que han volgut provar l’experiència.

Tot el vent i el fred que feia, la jornada ha estat un èxit i ho volem agrair a tots els nois i noies, alumnes, exalumnes i professors que ho han fet possible i, com no, al Badiu Jove i l’Ajuntament de Badalona. Gràcies a tots, sou els millors!