Masterclass de Pedro López de la impremta Nova Era

El dia 23 de novembre hem tingut la visita de Pedro López de la impremta Nova Era.

La impremta Nova Era és destacada per treballs on tracta mà a mà amb els dissenyadors. Trobareu la seva empremta a treballs com el cartell de la Mercè del 2021, el polèmic cartell per la pel·lícula Madres paralelas de Javier Jaén o el photobook Flamenco de Colita entre altres grans produccions de disseny. En Pedro ens ha fet una masterclass on ens ha mostrat com d’important és el domini i la passió de l’ofici d’impressor per aconseguir productes d’altíssima qualitat. De la seva mà hem conegut molts detalls i diversos acabats, com impressions, papers, enquadernacions, tintes... Ens ha parlat de la importància de lliurar correctament els arxius per a la producció i del control de la temporització dels projectes. Moltes gràcies Pedro pel teu ofici, passió i respecte pels dissenyadors!

+ informació: Nova Era