Conferència i taller a càrrec de Toni Santamaria

Els dies 8 i 10 de febrer, dins el cicle de conferències i master class del departament del CFGS d'Animació, Toni Santamaria va realitzar una conferència i taller d'storyboard pro . Toni Santamaria és un dels storyboardistes més premiats del país. L'alumnat de primer i segon del cicle superior d'animació, va assistir a un recorregut per la seva trajectòria i projectes més importants i va començar a utilitzar l'eina de treball de qualsevol professional del sector, el software STB pro.

Toni Santamaria és un Storyboard Artist & Character Designer de Barcelona. Va començar en el negoci l'any 1996, treballant per a estudis d'animació espanyols com Filmax, Kandor Graphics o Cromosoma i per a cases d'animació internacional d'Itàlia, Austràlia, Sud-àfrica, Finlàndia o EUA en estudis com Rainbow, SPA, Moonscoop, Strika Entertainment, Rovio o Comunicacions R&R.
El seu treball per a la pel·lícula «Extraordinary Tales» (2015) de Raúl García, li ha portat una nominació Annie com a assoliment individual per guionistes en una producció de llargmetratges d'animació.