Nil Domínguez autor del cartell de les Festes de Maig 2022

Els alumnes de 2n curs del CFGS de Gràfica Impresa, CFGS d’Il·lustració i Grau en Disseny Gràfic han participat en el concurs promogut per l’Ajuntament de Badalona per a trobar el cartell que representarà les Festes de Maig d’enguany.

El jurat ha estat format per representants de l’Ajuntament, dissenyadors gràfics i professors de l’EA Pau Gargallo i l’autor del cartell guanyador ha estat Nil Domínguez, estudiant del Grau en Disseny Gràfic.

Les finalistes han estat Damaris Analia Alvarado del CFGS d’Il·lustració i Lucia Soto del Grau en disseny gràfic.

Paral·lelament també s’ha realitzat una votació popular entre tota la comunitat educativa de l’escola per triar el cartell que més agrada, de la qual n’ha sortit guanyadora Andrea Casanueva del CFGS d’Il·lustració

La presentació del cartell i el mocador de les Festes de Maig 2022 s’ha celebrat aquest dimarts 22 de febrer al matí, a la terrassa del Museu de Badalona, en un acte que ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura, Anna Maria Lara i els autors del cartell i del dimoni. La regidora ha agraït la feina dels alumnes i de la direcció de l’escola Pau Gargallo per l’organització del concurs del cartell de les Festes de Maig i ha destacat el gran nivell artístic de les obres presentades.