Presentació del llibre El Cercle de Loplop

Ens plau convidar-vos a la presentació del còmic El Cercle de Loplop, del professor de la nostra escola Toni Benages i Sebastià Roig, que tindrà lloc el dia 8 d’abril a les 18:30h a l’Escola d’Art Pau Gargallo (C/ Molí de la Torre, 8 de Badalona).

Sebastià Roig (Figueres, 1965). És el guionista de Narcís Monturiol i les pedres de l’infern Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols. També ha publicat estudis sobre els còmics, la ciència-ficció, el fantàstic i ha fet cançons per al supergrup Homes de filferro.

Toni Benages (Badalona, 1970), Director del Cryptshow Festival, dibuixant, il·lustrador, cartellista... Autor dels àlbums Narcís Monturiol i les pedres de l’infern i Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols, amb guió de Sebastià Roig, La joia de viure Llibre de cavalleries amb guió de Julià Guillamon, i Total Wars Las manos en los bolsillos, amb guió de Pablo Herranz. Dibuixa a Scifiworld i el Petit Sàpiens. També ha entintat l’àlbum The long and winding road de Rubén Pellejero i Christopher. Actualment treballa com a professor a l’Escola d’Art Pau Gargallo.