Reconeixements VII Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny

Com cada any, l’Escola Pau Gargallo ha participat a la VII JORNADA D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY de l’Escola a l’Empresa amb la presentació de diferents projectes des dels Cicles de Grau Superior de Ceràmica, Escultura, Gràfica Interactiva, Gràfica Impresa i Il·lustració.

Enguany la Gala virtual, organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, dins del projecte Talent creatiu i empresa, ha estat el 6 de maig i en ella s’han entregat diferents reconeixements per als projectes presentats.

Els alumnes de la nostra escola han estat guardonats amb els següents premis i mencions:

>> Del CFGS de Gràfica Impresa, l’alumna Laia Martín ha rebut el reconeixement d’Ainea Perfums pel seu packaging per al Concurs Internacional de Perfumeria i Alina Merino, Andrea Giménes i Carla Iglesias han rebut una menció.

>> Del CFGS de Gràfica Impresa, l’alumna Nerea Martínez ha rebut el reconeixement compartit pel seu treball de merchandising per a SOS Costa Brava i les mencions han estat per a les alumnes Marta Moral i Pol Bertschi.

>> Del CFGS de Gràfica Interactiva els alumnes Santiago Pizarro, Carla García, Rosa Nadal, Daniel Ruiz / Judith Martínez, Maite Mesa, Àngels Vera i Ayla Cano han rebut el reconeixement compartit pel seu espot per a l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral.

>> Del CFGS de Gràfica Interactiva l’alumna Ayla Cano ha obtingut el reconeixement compartit per la seva eina multimèdia, en format aplicació, per a l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral.

>> Del CFGS d’Il·lustració les alumnes Andrea Casanueva i Giselle Esparza han obtingut el reconeixement per les il·lustracions realitzades per a la Fundació Recerca Sant Joan de Déu.

>> Dels CFGS de Tècniques Escultòriques i Modelisme i Disseny Ceràmic les alumnes Ana Puerto i Montse Molas han obtingut mencions per les màscares realitzades per l’Exposició “Alas y viento” per als Amics Unesco Barcelona.

>> Del CFGS de Gràfica Impresa, els alumnes Lidia del Cid, Martí Navarro, Elena Ortega i Dayra Ferrufino han rebut mencions per al seu cartell per al V Concurs Internacional de Perfumeria de l’empresa Ainea Perfums/Ajuntament de Teià.

La gala ha estat vista per un miler de persones i ha estat emesa pel Canal Taronja TV amb una audiència de 30.000 telespectadors. En els propers dies s’emetrà a través de la Xarxa de Televisions Digitals Independents d’arreu de Catalunya però, si no podeu esperar, aquí us deixem l’enllaç al vídeo de la jornada.

Felicitats a tots i totes les alumnes i professors participants per l’excel·lent feina feta!