Acte inaugural curs 2022/23

El 20 de setembre va tenir lloc l’Acte inaugural del curs 2022-23 al Teatre Margarida Xirgu de Badalona.

La directora de l’escola, Mª Rosa Autonell, va donar la benvinguda a l’alumnat i va desitjar un bon curs a tots i totes. A l’acte hi va assistir la regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Badalona, Aïda Llauradó, que ens va parlar de la importància dels estudis artístics i el valor per a la ciutat de Badalona de tenir la nostra escola.

L’acte va comptar amb la presentació dels millors projectes finals del curs passat per part d’alumnes i exalumnes i la conferència d’Oscar Guayabero, que s’autodefineix com para-dissenyador i curador.

Va ser un acte ple de creativitat i bona feina! Agrair a tots i totes les participants per la seva generositat al presentar els seus treballs a les noves generacions i tots els consells que els van donar per a fer-los el camí més fàcil.