Conferència a càrrec de Marta Montañá

Els alumnes del CFGS d’Il·lustració han assistit a la conferència documentada amb imatges sobre l'ofici d'il·lustrar; aquesta s’ha centrat en els passos necessaris per realitzar un conte infantil i ha estat impartida per la il·lustradora Marta Montañá.

La Marta Montañá va néixer a Badalona i va estudiar il·lustració a l'Escola d’Art Pau Gargallo i, posteriorment, a la Universitat de Macerata a Itàlia.

Des de l'any 1989 ha il·lustrat més de 150 llibres, en alguns dels quals també ha escrit el text. Ha col·laborat amb la majoria de les editorials infantils i juvenils de Catalunya i d´Espanya.
També ha publicat a França, EUA, Alemanya, Xina i Amèrica llatina.

D'altra banda, dins del món del dibuix naturalista, ha col·laborat en guies d'espècies per a parcs naturals i exposicions permanents de museus, com el Museu de la Mediterrània a Torroella de Montgrí o el Museu del Far de Tossa de mar. L'any 2007 va realitzar el Projecte educatiu i de Senyalització del Zoo de Barcelona, gràcies al qual va poder ser finalista al Premi Junceda d'il·lustració científica de l'Associació Professional d'Il·lustradors, APIC.

Fa més de vint anys que viu a Torroella de Montgrí, on forma part del professorat de l'escola municipal d'Arts Plàstiques, en l'especialitat d'il·lustració. Actualment també és professora d'il·lustració al Taller d'Art La Finestra, a Badalona.