Curts seleccionats al Festival Filmets

Aquest any Filmets Badalona Film Festival celebra la seva 48a edició, amb la projecció de 236 curts d’arreu durant deu dies.

I l’escola no només hi participa amb la realització del cartell, sinó que també s’hi presenten curts realitzats per alumnes del CFGS d’Animació. El festival és un instrument essencial per a fer que el cinema arribi al públic; un espai que permet mostrar nous talents i que ens dona l’oportunitat de donar a conèixer el bon treball que realitza el nostre alumnat.

Enguany, dins la sessió Filmets Campus, es projectaran les animacions:

>> YO, d’Adhara Gutiérrez. “Jo” és en el seu ordinador embolicat en el seu món, però gràcies a una gota viatjarà dins la seva ment.

>> JA HO FARÉ DEMÀ de Laura Batlle. Hi ha tasques per a fer, feina per acabar i projectes per començar, però què estaran fent a les seves habitacions?

I dins la selecció internacional Animats:

>> UN DESAYUNO ESPE(A)CIAL de Daria Tuvasheva. Es fa de dia a la galàxia 0L1V4. La llum desperta a Misha, mentre els seus pares preparen l’esmorzar. Quan surt, se’ls troba barallant-se, així que es passeja per la nau. Arriba fins un panell i òbviament ha de prémer el botó blau cel, encara que posi “No tocar”.

Felicitem les alumnes seleccionades i esperem que us agradi el que veieu!

+ informació: Programa Filmets 2022

+ informació: El Nacional