Master Class Filmets Pro 2022

El dijous 27 d'octubre  a les 16:30h, a l'espai cultural El Carme de Badalona, dins la secció de FILMETS Pro 2022, es van reunir el CFGS de Còmic i el CFGS d’Animació a la Master Class de l'Antonio Santamaría.

Antonio Santamaría és un Storyboard Artist & Character Designer que fa vint anys que viu a Badalona. Va començar en el negoci l'any 1996, treballant per a estudis d'animació espanyols com Filmax, Kandor Graphics o Cromosoma i per a cases d'animació internacional d'Itàlia, Austràlia, Sud-àfrica, Finlàndia o EUA en estudis com Rainbow, SPA, Moonscoop, Strika Entertainment, Rovio o Comunicacions R&R, entre altres.

El seu treball per a la pel·lícula «Extraordinary Tales» (2015) de Raúl García, li ha portat una nominació Annie com a assoliment individual per guionistes en una producció de llargmetratges d'animació. Al 2020 va rebre el premi “Homenaje a los Profesionales” de l’Academia del Cine per la seva trajectòria professional realitzant storyboards per a cinema i televisió, sent el primer i únic a tot l'Estat que ha rebut aquest reconeixement.