Masterclass de Jordi Grangel

El 18 de gener de 2023 va venir Jordi Grangel, de Grangel Studio, a oferir-nos una masterclass sota el títol El procés de creació de personatges per a les grans Produccions de Cinema d'Animació Stop-motion.

Jordi Grangel, co-director i membre de l’equip creatiu principal a l’Estudi Grangel (1989-2023), ens explicarà els detalls de l’experiència creativa adquirida durant la creació dels personatges principals de dos excepcionals projectes d’animació stop-motion: Maese Geppetto i Pinocchio per la producció "Guillermo del Toro's Pinocchio" de la productora Netflix, estrenada recentment a finals de l'any 2022 i Tim Burton's Corpse Bride" de Warner Bros, estrenada l’any 2005.

Durant  la sessió els assistents van poder veure detalladament quina és la vital funció del departament de Disseny de Personatges (Character Design Department) en la producció i la seva influència en el producte final.