Instal·lació “TEMPS” a la sala El Refugi

Els alumnes de 4t curs d’Estudis Superiors de Disseny Gràfic han realitzat, dins de l'assignatura de Muntatges efímers, una instal·lació anomenda "TEMPS" que es podrà veure el proper divendres i dissabte a la sala El Refugi de la plaça de la Vila de Badalona. La inauguració serà el divendres a les 18h i es podrà visitar fins dissabte al vespre, tal com indica l'horari del cartell.  El projecte ha estat tutoritzat pel professor d’ESDAPC Juli Sanjuan Palma.

Es tracta d'una petita instal·lació ideada, dissenyada i executada pel alumnes i pren com a punt de partida un concepte escollit per ells mateixos que és el "TEMPS":

El temps és descrit com una magnitud física amb la que es mesura la durada o la separació d’esdeveniments. Ens permet ordenar en seqüències, establint un passat, un present i un futur. Des d’un punt més espiritual, on la bellesa està en allò efímer, on el temps se’ns en va de les mans.

Us esperem en aquesta instal.lació reflexiva on els/les alumnes Pau Gargallo us podran explicar el concepte i el projecte.

+ informació: Ajuntament de Badalona

+ informació: BDN notícies (minut 14:40)