Alumnes d’Il·lustració participen a l’Art Experience de CosmoCaixa

El 27 de febrer d’enguany els alumnes Pol Aran, Sofia Àudi, Marina Cañadas i Merizell Farlete del CFGS d’Il·lustració han participat a la jornada Art Experience 2023 al CosmoCaixa, acompanyats de la professora Àgata Gil.

Els alumnes han desenvolupat el projecte proposat, “Proposta de millora dels espais de pícnic per a grups que visiten el Museu”, amb equips interdisciplinaris formats per alumnes i professorat d’altres escoles d’art. Enhorabona a la Sofia Àudi i al seu equip que han estat els guanyadors de la jornada!!!

L’Art Experience és una convocatòria dirigida als alumnes de 2n curs dels cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny de qualsevol família professional. Els alumnes s’agrupen en equips formats per perfils diversos i s’enfronten a un repte sobre un tema que proposa CosmoCaixa. L’activitat es realitza al llarg d’una única jornada de treball i conclou amb la presentació dels projectes per part dels alumnes participants i la tria del projecte que es considera que reuneix de manera més efectiva els requisits plantejats per part de CosmoCaixa.