Participació a l’exposició Art Toys

Les alumnes Nastia Makinova, Berta Soler, Alba Garcia i Núria Ribera del CFGS de Modelisme i disseny ceràmic participen a l’exposició Art Toys o el disseny de joguines de col·lecció. Les propostes presentades són del repte Challenge Fankfreak del curs passat que varen treballar amb la Marta Martínez i Quim Rifà per incorporar un nou producte a les seves col·leccions.

A la mostra hi participarà la dissenyadora i fundadora de “No queda tinte”, Marina Salazar, creadora de la coneguda escultura reivindicativa “tetamundi”, obra que va formar part de la escenografia de la cançó “Ai Mamá” de Rigoberta Bandini; l’escultor de mons de ficció Tomàs Barceló que ha treballat en films com Malèfica o Dune; l’icònic grafiter barceloní Xupet Negre; Vuitbits, artista que treballa les seves peces des de l’estètica del videojoc més clàssic portant el píxel a les tres dimensions; el col·lectiu d’artistes Top Art Toys; a més de Flammae Studio, Moi Martos, Emilio Subirá, David Carballo (Dcpescultor), Freskales, Joys, CarCreatures, Oasim Karieh (PixelBudah) i KidswithGuns entre altres.

Us hi esperem!

Quan: Del 7 al 23 d’abril de 2023
On: Centre d’Artesania Catalunya
C/ Banys Nous, 11, 08002 Barcelona

+ informació: FankFreak  

+ informació: Centre d’Artesania