Visita a la Pedagogical University of Cracow

Els professors Manel Clemente i Carles Torné van visitar del 7 al 10 de Març del 2023  la Pedagogical University of Cracow (Polònia) en el marc del programa ERASMUS +. La seva visita tenia com a propòsit impartir una conferència  sobre fotografia contemporània a l’estat espanyol i una presentació sobre les institucions Escola d’Art Pau Gargallo i ESDAPC  Catalunya.  De forma paral·lela, un altre objectiu d’aquesta mobilitat era conèixer l’Institute of Arts and Design de la Faculty of Arts d’aquesta universitat per tal de compartir possibles projectes internacionals.

Durant la seva estada els professors van ser rebuts i acompanyats per la coordinadora  de relacions internacionals de la facultat Malgorzata Markiewicz i per la professora de Fotografia Beata Długosz.

El dia 8 de Març van impartir la conferència  Spanish contemporary Photography, a

selection: Chema Madoz, Jordi Bernadó, Joan Fontcuberta, adreçada a alumnes i professors de l’Institute of Arts and Design. A continuació van fer una presentació de l’Escola d’Art Pau Gargallo i ESDAPC Catalunya.

També varen assistir a una visita comentada de l’exposició col·lectiva de fotografia On anticipation a la Sala d’exposicions de la Faculty of Arts en la què participaven els professors de fotografia d’aquesta institució.

El dia 9 van assistir a la inauguració de l’exposició Fotosynteza de Michal Czuba a la Galeria Kolekjoner de Cracòvia. En paral·lel durant la seva mobilitat els professors varen visitar els principals museus i galeries d’art de la ciutat.

+ informació: Pedagogical University of Krakow

 

Visit to the Pedagogical University of Cracow

Professors Manel Clemente and Carles Torné visited the Pedagogical University of Cracow (Poland) from 7 to 10 March 2023 as part of the ERASMUS + program. The purpose of his visit was to give a conference on contemporary photography in Spain and a presentation on the institutions Escola d'Art Pau Gargallo and ESDAPC Catalunya. In parallel, another goal of this mobility was to get to know the Institute of Arts and Design of the Faculty of Arts of this university in order to share possible international projects.

During their stay, the teachers were received and accompanied by the faculty's international relations coordinator Malgorzata Markiewicz and the Photography teacher Beata Długosz.

On March 8th they gave the lecture Spanish contemporary Photography, a

selection: Chema Madoz, Jordi Bernadó, Joan Fontcuberta, addressed to students and teachers of the Institute of Arts and Design. Then they made a presentation of the Escola d’Art Pau Gargallo and ESDAPC Catalunya.

They also attended a guided tour of the collective photography exhibition On anticipation in the Exhibition Hall of the Faculty of Arts in which photography professors from this institution participated.

On March 9th they attended the opening of the exhibition Fotosynteza by Michal Czuba at the Kolekjoner Gallery in Krakow. In parallel, during their mobility, the teachers visited the main museums and art galleries of the city.

+ information: Pedagogical University of Krakow