Alumnes de Gràfica Interactiva participen a l’Art Experience One Life

Aquest abril un grup d’alumnes del CFGS de Gràfica Interactiva, acompanyats per les professores Zaira Anselmo i Carme Puértolas, han participat a la convocatòria Art Experience One Life Canet de Mar.

Durant cinc hores, els alumnes s’han hagut d’enfrontar, des d’equips formats per perfils diversos, a un repte sobre un tema prèviament definit per part de l’empresa Virtual One Life: disseny d’una app o una altra acció multimèdia al voltant de la figura de Domènech i Muntaner, arquitecte molt vinculat al municipi, aprofitant el centenari de la seva mort.

Després de dinar, cada grup ha presentat la seva proposta. La jornada ha estat molt interessant i els nostres alumnes Mario Vázquez, Marina Moreno, Marta Pereira, Maria Lídia del Cid i Carla Iglesias han pogut gaudir d’un matí de treball intens on hi ha hagut molt bon ambient i molta creativitat. Felicitem el grup 5, en el que hi havia el Mario Vázquez que ha estat el guanyador de la jornada!