Alumnes de l’escola participen a les 24 hores d’innovació

Les alumnes Marina Moreno, Marta Pereira, Maria Lidia del Cid, Carla Iglesias del CFGS de Gràfica Interactiva i l’alumne Pol Aran del CFGS d’Il·lustració, juntament amb la professora Zaira Anselmo, han participat a les 24 hores d’innovació realitzat al Design Hub de Barcelona.

Aquest esdeveniment, organitzat i finançat pel Departament d’Educació i per CaixaBank Dualitza, vol apropar el talent de la FP a l’empresa i, aquest any, per primer cop, han demanat la col·laboració de les Escoles d’Art. Al llarg de 24 hores, els alumnes es reuneixen en 24 equips de treball multidisciplinars, que treballen conjuntament durant 24 hores per tal de resoldre 24 reptes proposats per grans empreses.

Ha estat una jornada molt interessant en la que els alumnes s’han hagut d’adaptar a altres a l’hora de tirar endavant un projecte i adquirir rols dins del grup. Tot i el cansament, ha estat una experiència molt positiva!