Reconeixements VIII Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny

L’escola Pau Gargallo ha participat, un any més, a la VIII JORNADA D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY de l’Escola a l’Empresa amb la presentació de diferents projectes dels Cicles de Grau Superior de Ceràmica, Escultura, Gràfica Interactiva, Gràfica Impresa i Il·lustració.

Enguany la Gala virtual, organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, dins del projecte Talent creatiu i empresa, ha estat el 5 de maig i en ella s’han entregat diferents reconeixements i mencions per als projectes presentats.

Els alumnes de la nostra escola han estat guardonats amb els següents reconeixements:

>> Del CFGS de Gràfica Impresa, l’alumna Sònia Serrano ha rebut el reconeixement d’Ainea Perfums pel seu packaging per al Concurs Internacional de Perfumeria.

>> Del CFGS d’Il·lustració, les alumnes Maria Cañadas, Carla Martin i Pol Aran han rebut el reconeixement pels seus grafismes per a unitat didàctica de St. Joan de Déu.

>> Del CFGS d’Animació, els i les alumnes Luci Vicente, Maria Gallardo, Ian Obregon i Iris Bernabé han rebut el reconeixement pel vídeo “La prevenció, un valor segur” de l’ICSSL.

>> Del CFGS de Gràfica Interactiva, els i les alumnes Marco Beghi, Marina Montaruli, Marina Moreno, Ana Moset, Carlos Peinado i Mario Vázquez han rebut el reconeixement per la web de Cornelius Films.

A més a més, els Treballs Finals “En recerca de l’equilibri” de l’alumna Núria Ribera del CFGS de Ceràmica i “Revista Eunoia”  de Laura Caro del CFGM Assistent al Producte Gràfic Imprès han quedat seleccionats per a ser projectats durant la Gala, d’entre els setanta projectes presentats.

La gala ha estat emesa pel Canal Taronja TV i s’ha emès a través de la Xarxa de Televisions Digitals Independents d’arreu de Catalunya però, si no ho vàreu poder veure, aquí us deixem l’enllaç al vídeo de la jornada.

Felicitats a tots i totes les alumnes i professors i professores participants per l’excel·lent feina feta!

+ Informació: Gala VIII Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny